Bejelentés


B-TENDER Pályázati Mérnökiroda 6600 Szentes, Mátyás király u. 29/A.


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Köszöntöm a B-TENDER Pályázati Mérnökiroda honlapján!

 

Az elmúlt évek jelentős változásokat hoztak Európában, azon belül Magyarországon is - mind az üzleti élet területén, mind az állami pénzalapok és a finanszírozási segítségnyújtások terén.

Példátlan méretű pénzáramlás történik ma olyan csatornákon keresztül, amelyek régen nem, vagy nem ilyen formában léteztek. Naponta jelennekmeg különböző pályázati kiírások, egyre több a pályázatot kiíró szervezet, intézmény, egyre több a támogatott cél és célcsoport. 

Annak, aki szeretne minden lehetőséget megragadni akár a vezető piaci pozíció megtartásához, akár a piacon maradáshoz, szükségszerűen életformává kell, hogy váljon a pályázatok nyomon követése és a pályázás. 

Irodánk több mint öt éves pályázati szaktanácsadói, pályázatírói, projektmenedzsment tapasztalattal, szerteágazó szakmai háttérrel áll az Ön rendelkezésére. 

Számos referencia munkával rendelkezünk a vállalkozói, önkormányzati, civil, valamint magán szféra területéről egyaránt. 

Célunk, hogy ebben a megváltozott, és nehezen átlátható rendszerben a jobb érvényesüléshez utat mutassunk, ami az Ön vállalkozásának, intézményének, szervezetének végső soron támogatást, ezáltal többletnyereséget, azaz pénzt hoz. 

Beruházni, fejleszteni szeretne, de nem elegendő a saját tőkéje? Banki hitel helyett inkább vissza nem térítendő pénzforrást keres? Szeretné megismerni a terveihez kapcsolódó pályázati lehetőségeket? 

 Ebben tudunk Önnek segíteni!

            Besze M. Tünde  -  pályázati szakértő


Networking Logo Design from Logo LogosÜzenetküldés
Itt tud üzenetet küldeni

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!